İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Препорачани професионални трошоци за инсталација на клуч на рака на Аркада

Препорачани професионални трошоци за инсталација на клуч на рака на Аркада

İlan videosunu izlemek için buraya tıklayın

Genel Bilgiler

İlan No 9566
İlan Tarihi 26 Ocak 2021
Durum Sıfır

İlan Açıklaması

Препорачани професионални трошоци за инсталација на клуч на рака на Аркада


Можете да ја посетите нашата продавница


Поставете центар за игри и игралиште со клуч-клуч
Центри за играње - Детско игралиште - Забавен центар - Детски игралишта - Машини за забавни паркови 

Плоштад и вашиот буџет Ве замолуваме да создадете соба за игри.Ако ја одредите големината на вашиот буџет и простор, најсоодветниот проект за соба за игри и ценовник е подготвен и презентиран.Ве поздравуваме со нашата професионална екипа и разновидност на машини.НАШИТЕ ВНАТРЕШНИ И МЕERNУНАРОДНИ РЕФЕРЕНЦИ ВИ СЕ ПОНУДАТ.Нашите гранкиСТАНБУЛ - ЕСЕНЛЕР - ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ТЕКСТИЛ - ЦЕНТАРШТАНБУЛ - БАЈРАМПАŞА - ШКЕНТ - КЛОНМАКЕДОНИЈА - ШКСП - ПОДРАВЈАСРБИЈА - АПРИЛ - ОгранокНЕКОИ НАШИ РЕФЕРЕНЦИКОЛБ АКВА ПЛАЗА ХОТЕЛ ***** - АЛАНИЈААВМ ПАРК IMИВОТНИ - ДЕН НА ИГРА - ЕРЗУРУМ ТУРЦИЈАИЗВЕШТАЛ СЕСАМИ - ЈОЗГАТАКВА ПАРК КЛУБ (ПАРК ВОДА) - УЧИЛИШТА АНТАЛИЈАAQUA FLORIA AVM - FLORIA İSTANBULТрговски центар КАСТЛЕ ЦЕНТАР - ШТАНБУЛМОПАŞ ГРУПА НА ПАЗАРИ - ТУРЦИЈАСАМИТ Мол - Ван ТУРЦИЈАХОТЕЛ ЗА МУЗЕ - АНТАЛИЈА ТУРЦИЈААЗУРСКИ ДЕЛУКС ***** ХОТЕЛ - АНТАЛИЈА ТУРЦИЈАЛУНАПАРК СРБИЈА КЛАДОВОДодатоци и играчки СРБИЈА НИСИГРА ИЛА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕПОКАНА ЗА ДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ.Чест ни е да ве вклучиме во нашите предлози.СО БАРАНИ БРЕНДИ ЗА БЕСПЛАТНИ УСЛУГИ ЗА КОНСУЛТАНСКИ И НАБАВКИ ЗА СОБИ НА ИГРАСМЕ ЕДИНСТВЕНА КОМПАНИЈА СО ГАРАНЦИЈА ЗА ДОГОВОР.НАшите референци се најголемата гаранција на нашата компанија.

РАБОТНО ВРЕМЕНЕДЕЛНИ ДЕНОВИ: 08:30 - 18:30 часотВИКЕНД: 08:30 - 13:30 часотИмаме 9-месечна опција за сите кредитни картички.ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО НАШИОТ ШАУРМ ВО ЦЕНТАРОТ.[***][***]Аркадни машини, Машини за игри, Машини за игри, Билјард со топки, Брануваа, Игротека за деца, Софтплеј, Детски прошетки, Боксерска машина, Фудбал, Хокеј на воздух, Центар за забава, Куглање, Детско игралиште

İlan Konumu

65.000
İlan Tarihi: 26 Ocak 2021
İlan No: 9566
Görüntülenme: 30