Satılık Villa

600 m2 MALİKHANE VE 600 m2 SUİT TİPİ DAİRELER

  • Antalya
  • Kemer
  • Beycik Mah.
Fiyat: 92.385.000
İlan No 11728
İlan Tarihi 28 Mart 2023
m2 (brüt) 600
m2 (net) 600
Oda Sayısı 10 Üzeri
Bina yaşı 5-10 arası
Kat sayısı 2
Bulunduğu kat Villa Tipi
Banyo sayısı 5+
Balkon sayısı 5+
Isıtma Doğalgaz (Kombi)
Eşyalı Evet
Kullanım durumu Boş
Site içi Hayır
Aidat Yok
Krediye uygun Bilinmiyor
Kimden Emlak Ofisinden
Takas Hayır
Mustafa Şahin
Cep 530 244 22 18

KONUT (A) ; TAŞ EV MALİKHANE  

    200 m2 üzerine konuşlanmıştır. Zemin ve çatı katı dahil 3 katlıdır. Bakınca iki kat gözükür. Kullanım alanı 610 m2 dir. Yarı mahsenlidir.

     

      MAHSEN: 60 m2

      2 odalı, depo veya kiler amaçlı.

 

      ZEMİN KAT: 200 m2

      Antre, wc, şark odası, salon(Amerikan gaz şömineli), mutfak, loca(büyük pencereli ve kapalı hazneli  odun şöminesi). Yerler kalebodur kaplıdır. Sadece galeri tabanı ahşap parke kaplıdır.

 

      1. KAT: 200 m2

      Yatak odası (45 m2) soyunma bölmeli), banyo(deniz manzaralı jakuzili ve saunalı), çalışma odası, misafir odası, misafir için duş-wc, yatak ve banyodan çıkışlı pergola ile yarı kapalı 45 m2 lik teras doğal taş korkuluklu. Yatak odası tabanı parke, diğerleri kalebodur kaplıdır.

 

      ÇATI KATI: 150 m2

      Çocuk odası(duş – wc ), çocuk çalışma odası, bibliotek (Amerikan gazşömineli), kuru kiler. Çocuk odası, çocuk çalışma odası ve bibliotek tabanı parke döşemelidir.

 

      Bina Orta Avrupa standartlarında yapılmıştır. Etrafı drenajlı olup, rutubete karşı şap altları ve temellere izolasyon kullanılmıştır. Duvarlar elde yontulmuş taştan masif örülmüştür. Duvarların iç kısımlarına 8.5 luk tuğla kullanılarak dış duvar kalınlığı 60 cm yi bulmuştur. Sıcak ve soğuğa karşı izolasyonludur. Zeminlere bituline ve styrofor konulmuştur. Pencere ve kapılar taş kemerlidir. Duvarlarda yeteri derecede taşıyıcı gizli kolonlar mevcuttur. Çatı ahşap olup, dört kat izolasyonludur. Sıhhi tesisat ve kalorifer malzemeleri kalitelidir. Alman teknolojisi Buderus markadır. Kalorifer LPG fonksiyonludur. Kazan dairesi bina dışında konuşlanmıştır. Güneş enerjisi ve TV antenleri çatıya montajlı olmayıp, bina dışındadır. Kapı ve pencereler Elmalı sedirinden olup, ısı camlıdır.

 

KONUT (B) : APART – SUİT TİPİ DAİRELER (Misafirhane )

 

      Kullanım alanı 600 m2 olup, 9 daire ve 1 mahzenden oluşmaktadır. Daireler 60’ar m2 olup, yatak, oturma odası, duş – wc ve balkondan ibarettir. 18-40 kişi konaklayabilir. Odalar möbleli olup ayrıca TV ve telefonludur. Mobilya son derece kalitelidir. Elektrik sayaçları müstakildir. Oturma odalarında mutfak altyapı bağlantıları mevcuttur. Mahzen iki bölümlüdür. (kalorifer kazan dairesi ve spor salonu)

        TEKNİK BİLGİLER:

       Binanın etrafı drenajlı olup, izolasyona son derece önem verilmiştir. Duvarla 45 cm kalınlığında olup, çift tuğla ve araya styrofor kullanılmıştır. İç duvarlar 30 cm olup aynı şekilde styroforludur. Kat tavanları asmolenli ve zeminler bitulinli ve styroforludur. Kalorifer Buderus marka olup, LPG fonksiyonlu ve ortak depodan ikmallidir. Binanın dış cephe alt kesimleri taş kaplıdır.

 

     SOSYAL YAPITLAR

     TOPLANTI SALONU:

      150 m2 dir. Mutfak ve soğuk hava deposu tavana kadar fayanslıdır. Mutfak sanayi mutfak teçhizatlıdır. Ayrıca taş  fırın mevcuttur. Bina içten ve dıştan taş (Muğla kayrak) kaplıdır. Yerler bitulinli ve styroforlu olup kalebodur kaplıdır. İçeride büyük bir şömine ve bar bulunmaktadır. Mobilya son derece kalitelidir. İçeride rustik bir hava vardır. Kapı ve pencereler ahşap olup ısı camlıdır. Dış doğa güzelliği iç kesimden eksiksiz seyredilmektedir.

 

      HAVUZ:

      Çocuk havuzu ile entegreli şelale bağlantılıdır. İki adet duş kabini mevcuttur. Çevresinde yazın oturma ve güneşlenme imkanları mevcuttur.

 

      GARAJLAR:

      Köşke ait çift araçlık bir garaj mevcuttur. Ayrıca gerek depo ve gerekse garaj olarak kullanılacak üç adet kullanım yerleri mevcuttur.

 

      PERSONEL EVİ:

      2 oda, wc ve kaloriferlidir. (bir aileyi veya aynı cinsiyetten 8 bekarı barındırabilir.)

              

      UMUMİ WC:

      Bahçede iki adet (bay-bayan) WC’si mevcuttur. Objenin üç gözlü fosseptik çukuru vardır.

 

      BAHÇE-PEYSAJ:

      Yeşil alanlara önem verilerek her yer çim ve ağaçlandırma yoluna gidilmiştir. Ağaçlandırmada deniz ve dağ manzaralarının kapanmamasına özen gösterilmiştir. Arsa içi üzüm bağı ve sebze bahçesi mevcuttur. Bahçe Rain-Bird spring ve damlama sistemleri ile sulanmaktadır.Ayrıca ücretsiz sulama hattına da bağlantılıdır.

 

      OTOPARK:

      Girişte 10-15 araç kapasiteli otopark inşa edilmiştir.

 

      NOT:

      İçme suları, elektrik ve telefon bağlantıları mevcuttur. Bahçede Aygaz LPG 5m3 lük tank gömülüdür. Bu tanktan bütün kaloriferlere ve mutfaklara, taş evdeki şöminelere gaz ikmal edilir.

 

      Gayrimenkulun arsa büyüklüğü 5.800 m2 dir. Arsa etrafı taş duvar ve çitle çevrilidir. Komşu arsayı alarak 10.000 m2 ye yükseltilebilir.

      Tenis kortu ve helikopter pisti için yer mevcut.

 

      KULLANIM ALTERNATİFLERİ:

-        Geniş bir şekilde inşa edilmiş olan bu gayrimenkul, aile ya da arkadaşlarla güzel vakitler geçirilebilecek, diğer iş arkadaşlarıyla buluşup iş bağlantıları kurabilecek, eş dost, personel veya misafirlerin ağırlanabileceği yerdir.

-        Her çeşit solunum, alerji problemi olan, çok çalışmaktan yıpranmış kişilerin doğa ile iç içe tatil yapacağı uzun vadeli yaşayacağı ortam.

-        Hobi ve sağlık turizminin yapılacağı bir yer. Örneğin; güzellik salonu, sanatoryum, kür kliniği, seminer oteli vb. sahalarda elit kesime hitap edecek bir VIP turizmine  son derece elverişlidir.

-        Açık ve ayak altı bir  yer olmayışı nedeniyle İslami kriterleri içeren mutaassıp ve büyük aileler için son derece ideal bir konuttur diyebiliriz.

Daha fazla bilgi ve müracaat için lütfen bizimle iletişime geçiniz. 

Bu ilan https://www.satiyormusun.com adresinde yer almaktadır.