Satılık Daire

KARTAL’DA KAPANMAZ DENİZ MANZARALI SIFIR 3+1 SATILIK DAİRE

  • İstanbul
  • Kartal
  • Kordonboyu Mah.
Fiyat: 1.200.000
İlan No 2943
İlan Tarihi 15 Nisan 2019
m2 (brüt)
m2 (net)
Oda Sayısı 3+1
Bina yaşı 0
Kat sayısı 18
Bulunduğu kat 16
Banyo sayısı 2
Balkon sayısı 1
Isıtma Doğalgaz (Kombi)
Eşyalı Hayır
Kullanım durumu Boş
Site içi Hayır
Aidat Var
Krediye uygun Evet
Kimden Emlak Ofisinden
Takas Hayır

Adı Gibi Yükselen İlçe: Kartal


Anadolu Yakası'nın son dönemde en hızlı gelişen ve en çok markalı konut yatırımı alan bölgelerinden olan Kartal; şehrin gözde olanaklarını, şehirden uzaklaşmadan sunan konumuyla yatırımcıların İstanbul'daki en gözde ilçelerinden biri.

 

Kartal kordonboyu’nda sıfır binada 152 m2 kullanma alanı bulunan çift banyolu giyinme odalı kapanmaz full deniz manzaralı balkonlu daire

 

Isınma sistemi merkezi sistem olup,yerden ısıtmalıdır.

 

2 yolcu 1 yük asansörü olmak üzere toplam 3 adet asansör bulunmaktadır.

 

Aile yaşamının sıcaklığını ve samimiyetini yaşayacağınız ortak alan olarak kullanılan bahçelerinde özel kutlamalar yapabilecek, keyifli sosyalleşme fırsatları yakalayacaksınız. Projeye özel geliştirilen bahçe şömineleri ise keyfinize keyif katacak. Sitede bulunan açık yüzme havuzu sadece yüzmeyi değil, yenilikçi ve konforlu havuz başı düzenlemesiyle güneşlenmeyi de apayrı bir keyfe dönüştürüyor.

Sosyal Olanaklar

 

Açık yüzme havuzu Bahçe şömineleri Renkli çocuk parkı Spor Tesisi Fitness Sauna Özel bisiklet parkı İki katlı kapalı otopark Cafe Basketbol sahası 7/24 Güvenlik

 

 

Avrupa'nın en büyük Anadolu Adliye Sarayı'na, Dr. Lütfi Kırdar Kart Eğitim ve Araştırma Hastanesine, bölgedeki pek çok AVM'ye, metro, hızlı tren gibi yeni ulaşım olanaklarına, Maltepe-Gebze arasında şekillenen yeni bir iş ve finans hattına, İstanbul-İzmir arasını birleştiren Osmangazi Köprüsü'ne,yakın konumdadır.

 

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN ARAYINIZ

 

0530 244 22 16

0530 244 22 18

Bu ilan https://www.satiyormusun.com adresinde yer almaktadır.