Satılık Daire

FIRSAT ! RİNGS İSTANBUL 60 AY 0 FAİZ 4+2

  • İstanbul
  • Sancaktepe
  • Veysel Karani Mah.
Fiyat: 1.350.000
İlan No 443
İlan Tarihi 5 Kasım 2018
m2 (brüt)
m2 (net)
Oda Sayısı 4+2
Bina yaşı 4
Kat sayısı 7
Bulunduğu kat 6
Banyo sayısı 3
Balkon sayısı 3
Isıtma Merkezi Sistem (Isı Pay Ölçer)
Eşyalı Hayır
Kullanım durumu Boş
Site içi Evet
Aidat Var
Krediye uygun Evet
Kimden Emlak Ofisinden
Takas Hayır
ümit giden
Cep 0554 509 88 56

ANADOLU YAKASININ EN İYİ KARMA PROJESİ

 

RİNGS İSTANBUL DA


60 AY SIFIR FAİZ FIRSAT ÖDEME PLANI

HAYALİNİZDEKİ YAŞAMI HAYATA GEÇİRİN

RİNGS istanbul 338 M2 2+1

9.000 TL den başlayan TAKSİTLER İLE



RİNGS AVM 

Doğal bir yaşamın modern bir hayatla buluştuğu evinizden yürüyerek çocuklarınızla alışverişe veya sinemaya gidebilirsiniz. Alıştığınız markaların bir arada olduğu Rings Avm’ de kendinizi hayatın merkezinde hissedeceksiniz. Eviniz ile komşu Rings Avm’de 116 mağaza, 9 salonlu sinema, çocuklarınız için oyun alanları ve eşsiz lezzetleri tadabileceğiniz restoranlar ve cafeler sizleri bekliyor.

RİNGS REZİDANS

Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Rings İstanbul projesinin son halkası Rings Rezidans home office’lerin satışına başlandı. Modern rezidans yaşantısını doğayla iç içe sunan Rings Rezidans, fonksiyonellik kadar en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş estetik çizgilerle ‘Exclusive’ bir yaşam alanı sunuyor. Gerek mimarisi gerek yüzme havuzu, fitness center, toplantı odaları ve konferans salonu gibi sosyal yaşam alanlarıyla home office sahiplerinin kendilerini özel hissedeceği projede; konfor ve kalite daima standart. Ayrıca Rings Rezidans; hemen altında yer alan Rings AVM sayesinde de doğal hayatının güzelliklerini yaşarken şehir hayatının imkânlarından kopmak istemeyenlere zengin bir sosyal yaşam vaat ediyor.

RİNGS ULAŞIM

Kartal’a 5, Ataşehir’e 10 dk. mesafede bulunan Rings Rezidans, Boğaziçi Köprüsü’ne 15, FSM Köprüsü’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 10 dakika mesafede yer alıyor. Ayrıca 2019 yılında açılacak metro hattı ( Veysel Karani Durağı) Rings Rezidans’ın girişinde yer alacak.


İLGİLİ ÜNİTELERİ GEZEMEK İÇİN RANDEVU ALINIZ.


NOT: ödeme planı ve taksitler seçeceğiniz üniteye göre değişkenlik gösterebilir. ilgili ünitenin kat planı görsellerde yer almaktadır.

Bu ilan https://www.satiyormusun.com adresinde yer almaktadır.