Windows 10 Pro Orjinal Retail Lisans Hemen Teslim

  • Ankara
  • Yenimahalle
  • Batı Sitesi Mah.
Fiyat: 20
İlan No 6137
İlan Tarihi 11 Şubat 2020
Türü İşletim Sistemleri
Abdullah bilgiç
Cep 506 067 96 67

Orijinal  Onaylı Lisansdır.

 

Son Sürüm Retial Lisanstır.

 

Sipariş süreci

 

1-      Ürünü alıyorsunuz

 

2-      Onay mesajı tarafınıza gönderiliyor

 

3-      Siparişiniz Sistemimize düştüğü andan itibaren 15dk içerisinde lisansınız gönderiliyor

 

 

Windows 10 Pro 32&64 Bit Dijital İndirilebilir Lisans

 

Windows 10, uzun süredir, birçok kişi tarafından kullanılan işletim sistemidir. Oldukça sık olarak tercih edilen bu işletim sistemi, birçok farklı özelliği ve donanıma sahiptir. Eski sürümlerine nazaran oldukça çeşitli özelliklere sahip olan Windows 10, ancak orijinal şekilde, tüm özellikleri ile beraber kullanılabilmektedir. Eğer sizde Windows 10’un Pro sürümüne sahip iseniz, Windows 10 Pro ürünü anahtarına ihtiyaç duyarsınız.

 

İhtiyaç duyduğunuz Windows 10 Pro ürün anahtarını, sitemiz üzerinden güven içerisinde kolaylıkla satın alabilirsiniz. Dijital olarak satılan Windows 10 Pro ürün anahtarını, sahip olduğunuz sisteme göre satın almanız gerekir.

 

Eğer sisteminiz 34 bit ise, 24 bit ürün anahtarı, eğer sisteminiz 64 bit ise, 64 bit ürün anahtarı almanız gerekir. Bunun yanı sıra satın alacağınız Windows 10 Pro ürün anahtarı, Türkçe başta olmak üzere, birçok dünya dilini desteklemektedir. Bu sayede tüm dilleri, sisteminiz üzerinde rahatlıkla kullanabilir ve ihtiyaç halinde sisteminizin dilini değiştirebilirsiniz.

 

Orijinal Dijital Ürün

Bu ilan https://www.satiyormusun.com adresinde yer almaktadır.