Facility e Prodhimit të Maskave Kirurgjikale të Certifikuara për eksport në Turqi

Facility e Prodhimit të Maskave Kirurgjikale të Certifikuara për eksport në Turqi

İlan Açıklaması

Facility e Prodhimit të Maskave Kirurgjikale të Certifikuara për eksport në Turqi

+90 533 512 48 10

Masat paraprake më të rëndësishme që duhet të marrim kundër virusit Covid-19 me të cilin bota po lufton është përdorimi i një maskë.


 Produktet e prodhuara nga kompania jonë janë prodhuar në normat e Standardeve Evropiane, në objektet e prodhimit që janë të ndjeshme ndaj shëndetit dhe mjedisit. Qëllimi ynë është të ofrojmë produkte të suksesshëm dhe pa probleme për klientët tanë që operojnë në sektorin që veprojnë jashtë duke mbajtur cilësinë dhe sigurinë në nivelin më të lartë. Cilësia dhe higjiena është shumë e rëndësishme në fazën e prodhimit të maskave që prodhojmë. Për këtë arsye, ne jemi duke prodhuar makina ULTRASONIC që mund të prodhojnë maska ​​krejtësisht të paprekura.Ajo definitivisht nuk është e lidhur ngushtë me maska ​​që prodhojnë pirat dhe me cilësi të dobët, prodhim nën shkallët. Ne nuk kemi maska ​​të lira, me 3 shtresa ose hundë prej hekuri që nuk kanë një prodhim të shpejtë maskash. Ne kemi të gjitha dokumentet që lidhen me ISO 9001, TSE, CE dhe Export.

Genel Bilgiler

İlan No 7489
İlan Tarihi 29 Haziran 2020
Durum Sıfır

İlan Konumu

0,75
İlan Tarihi: 29 Haziran 2020
İlan No: 7489
Görüntülenme: 15