İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

ALFA 2D DEDEKTÖR

İlan videosunu izlemek için buraya tıklayın

Genel Bilgiler

İlan No 11834
İlan Tarihi 25 Mart 2023
Durum Sıfır

İlan Açıklaması

PRO PAKET: Çift Başlık (38cm & 30cm) | 15.000 TL

Alfa 2D klasik dedektörlerden farklı olarak; renkli ekran üzerine kurulu, kullanımı kendi sınıfının en kolay sistemine sahip, çok yönlü bir metal dedektörüdür. ALFA 2D bu serisinde derinlik, kolay kullanım, ayrım ve stabilize çalışması yönüyle diğer kendi sınıfındaki dedektörlerden bir adım öndedir. Derinlik ,ayrım kullanım kolaylığı ile yüksek performans alabileceğiniz ALFA 2D Dedektör kullanıcıları arasında en beğenilen modellerden biridir. ALFA 2D metal dedektöründe, 2 adet osiloskop eğrisi ve çift 2D ekranlı tespit modu vardır. Bu özelliği sayesinde metal ve boşlukları, gerçek zamanlı çizim yaparak; ekrana 2D grafik olarak aktarır. ALFA 2D kullanıcılarının daha kısa sürede net sonuç almaları için geliştirilmiş bir metal dedektördür. Bir çok metal dedektör de olmayan özellikleri bünyesinde bulunduran Alfa ile ister metal, ister boşluk tespiti artık hem kolay hem stabil.

 

ALFA 2D ÖZELLİKLERİNİ TANIYALIM

Çift  Zemin Tanıma ( EN GELİŞMİŞ SİSTEM)

OTOMATİK ZEMİN AYARI + MANUEL ZEMİN AYARI

ALFA 2D dedektör, çalışma yapacağınız toprağı ister otomatik, ister manuel toprak tanıma ayarları ile zemine adapte edilebilir. Böylelikle en zorlu araziler de bile yüksek performans almanızı sağlar. Defineciler; artık manuel toprak ayarı problemi bu cihazla tarih oldu. İster Otomatik ister manuel, çift zemin tanıma özelliği bulunan ALFA 2D ile toprak tanıma ayarı çok daha basit çok daha pratik.

Anlık 2D Ekran Grafiği

ALFA 2D hedef tespitlerinizi anlık 2D grafik olarak sunar. Bulunan hedeflerin metal, mineral, boşluk grafiklerini son derece belirgin olarak ekrana sunar. Gelişmiş teknolojisi ile bulunan hedeflerini sinyal şiddetini, tahmini büyüklüğünü ve hedefin cinsini ekrana endoğru şekilde aktarır. ALFA 2D anlık 2D grafik çiziminde sınıfının en iyi 2D ekranlı cihazıdır.

Mükemmel Ayrım Kalitesi

ALFA 2D metal Dedektörü, ayrım modunda size bulunan hedeflerin ayrımını Yazılı, Sesli, ID (Rakamsal değer) ve Renkli olarak dört ayrı şekilde sunar. ALFA 2D ayrım kalitesi yüksek bir dedektördür. Gelişmiş teknolojisiyle toprak altındaki bulunan metallerin cinsini minumum hata maksimum sadelikle ekrana yansıtır. ALFA 2D ile Boşa zaman harcamayacak ve yorulmayacaksınız.

ID Rakamsal Değer

ALFA 2D metal dedektörü , gerçek zamanlı 2d çizim, Türkçe yazı,ses ve renklendirme haricinde metalleri sayısal kimlik değeri yani ID kimliği ile de belirtmektedir. Modern dedektör teknolojisinin olmazsa olmazi olan sayısal değer özelliği ile de bulduğunuz hedeflerin cinsini tespit edebileceksiniz.

Boşluk Tespiti

ALFA 2D Dedektor, metal tespitinin yanı sıra mezar,oda mahzen, sığınak gibi boşlukları hem 2D çizim hemde yazılı olarak belirtir. Üstelik boşluk tespitinde en az hata payı ile çalışması için ALFA 2D de ayrıca boşluk test modu da mevcuttur..

Derinlik Tespiti

ALFA 2D Dedektör, tespit edilen hedefin derinliğini ekranda “cm” cinsinden belirtir. Derinlik hesaplamasında Alfa 2D kullanıcılarına mükemmel sonuçlar verir. ALFA 2D derinlik verilerini gelişi güzel değil, doğru hesaplamalarla sizlere sunar. ALFA 2D Altın Dedektörü kategorisinin en iyi derinlik hesaplaması yapan cihazıdır.

 

Demir Red Özelliği

ALFA 2D Metal dedektör demir kapama özelliği ile demir veya demir içerikli metalleri maskeleyerek, kullanıcıya istediği metalleri arama imkanı sunar. Böylelikle demir ve demir içerikli metalleri ALFA 2D görmeden sizlere daha rahat ve pratik bir çalışma imkanı sağlar. Tek tuşla demir kapama özelliği ALFA 2D de.

ALFA 2D Karanlık Ortam Modu

ALFA 2D metal dedektörü gece aramalarında, mağara,mahsen, vb karanlık ortamlarda ekran arkasında bulunan iki adet LED sayesinde bulunduğunuz koşulları aydınlatarak size arama imkanı sağlar.

(MES) Mineral Eleme Sistemi

Alfa 2D Definecilerin Korkulu rüyası olan mineralli arazilerde kullanıcısına stabil çalışma imkanı sağlar. Teknolojisinde kullanılan toprak değişim farklılıklarını algılama ve yüksek mineral eleme özelliği sayesinde çift yönlü hareket ederek mineralli arazilerde yüksek performans gösterir.

Tasarım Kullanım Rahatlığı

ALFA 2D kendi sınıfındaki en hafif dedektorlerden biridir. Kendi sınıftaki mevcut dedektörlerden ağırlık olarak hem hafif hemde son derece ergonomiktir. 1.6 kg hafifliginde ki Alfa 2D dedektör sizlere yorulmadan arazide çalışma imkanı sağlar.

 

Çoklu Dil Seçeneği

Alfa 2D define dedektörü Türkçe dil seçeneğinin yanı sıra ayrıca ingilizce kullanılabilmektedir. Kullanıcıların talebi üzerine farklı dil seçenekleri de yazılım olarak cihaza yüklenebilmektedir.

Kullanım Kolaylığı

ALFA 2D kullanımı en rahat dedektör olma özelliğini elinde bulunduruyor. Turkce renkli ekran, kolay arayüzler, sizi yönlendiren menüleriyle sınıfındaki en kolay kullanımlı dedektördur. Dedektörcülerin kafasını karıştıran menü karmaşasını ortadan kaldıran ALFA 2D nin yazılımı, Kullanıcılarına oldukça basit bir menü kullanımı sunuyor.

Katlanabilir Ekran

Alfa 2D dedektörün ekran katlanma özelliği sayesinde, kullanım dışı zamanlarda kendini korumaya alarak dış darbelere karşı büyük bir koruma sağlamaktadır.

 

İlan Konumu